Tisdag
Igår var det tisdag och jag var i matsalen. Allt gick bra och vi var tre praktikanter så det gick fort att duka upp matsalen. Sen var det bara att putsa glas tills gästerna kom. Ludde berättade för mig om den nya stekar-trenden, "vaskning". Eftersom det är förbjudet att spruta champagne så beställer dem in två flaskor champagne, dricker den ena och ber kyparn hälla ut den andra i vasken. Helt sjukt ju!
Under service jobbade jag med Hempa, vi hade fyra bord och mina uppgifter var att bjuda bröd, hälla vatten, bjuda petit fourer till kaffet och sen hjälpa till med allt möjligt annat som behövdes. Nu har dem slutat med bröllopsmenyn och idag var första dagen med nya menyn så det var spännande att se alla nya rätterna, dom ser så himla exklusiva ut!
Idag är det matsalen som gäller igen, så det är full fart! :)
Ha det fint!
Under service jobbade jag med Hempa, vi hade fyra bord och mina uppgifter var att bjuda bröd, hälla vatten, bjuda petit fourer till kaffet och sen hjälpa till med allt möjligt annat som behövdes. Nu har dem slutat med bröllopsmenyn och idag var första dagen med nya menyn så det var spännande att se alla nya rätterna, dom ser så himla exklusiva ut!
Idag är det matsalen som gäller igen, så det är full fart! :)
Ha det fint!
Kommentarer
Trackback